6 entry daha
  • gelişigüzel kurulmadığına inandığım dernek. birkaç kez kurulmak zorunda kalmıştır. hatırladığım kadarıyla en son izmir'de kurulmuş ve memleket için çok hayırlı işler yapmıştı.
    komünizmle mücadele derneği, tipik gayrinizami harp teşkilatının özel harp bölümünün propaganda ve provokasyon kolunda yer alır. fikir ajansı, ufuk ajansı gibi sözde yayınevleri kurulmuş ve amerikan üniversitelerinin ha babam çürütmeye çalıştıkları komünizme ilişkin kitapların çevirilerini yayinlamışlardır.
    daha büyük ağabeyleri david galula takma ismiyle kissinger'in yönetiminde bir kurulun (harvard üniversitesi) derlediği "ayaklanmaları bastırma hareketleri" isimli kitabın üzerinden garinizami harp teknikleri üretirken, adı geçen dernekte bulunanlar da toplumda "azınlık raporları" hazırlamaya girişmişlerdir. içinde gazeteci yazar ve boşta gezenler mevcuttur.
    abd 6. filosuna karşı eylem yapan ögrencilere saldırılmasından kanlı pazar'a, 6-7 eylül olaylarına kadar birçok provokatif hadisede adı geçmektedir.
    bu dernekle ilişkili bir başka dernek de ilim yayma cemiyetidir.
    derneğin faal olduğu tüm dönemde, ülkede aşırı dinçi gruplar desteklenmiş, finanse edilmiştir. o zamanlar abd öncülüğündeki anti-komünist güçler, her türlü dini öğretinin kömünizme karşı bir panzehir olduğunu düşünüyorlardı.
    heyhat!, şimdi aynı örgütleri kullanarak ülkeleri işgal ediyorlar.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap