560 entry daha
  • ps4'te başlayayım dedim geçen hafta sonu fifa'dan tiksinince. çocuk muyuz amk diyerek "show me god of war" adlı en zor seviyeyi seçtim; amk en tırt bir level canavara sağlı sollu 30 kere falan vuruyorum anca arkaya gidip kendini heallemeye başlıyor; o sırada arkadaşları bana saldırıyor. ikişer üçer geldikleri ilk fight'ı geçtim; ikinci fight'ta dört kişi geliyorlar. canı azalan arkaya gidip kendini heal'lerken diğerleri bana saldırıyor sürekli. canını yenileyene de 10 kere daha vurmak lazım tamamen ölmesi için. bu arada onlar bana toplamda üç kere vururlarsa ölüyorum. hepsi birer kere vuramaz yani. ulan ben miyim god of war onlar mı? ben mi oyun oynuyorum onlar mı? parmaklarım sikildi amına koyayım yapacağınız zorluk seviyesinin.

    sonra bir alt seviyeye geçtim tüm oyunu baştan oynuyorsun bunu yapmak için tabii kareye basılı tutup geçme de yok bir şey yapılmayan sahneleri. orda ölmek üzereyken son bir last stand gibi bir şey açıldığını fark ettim fakat baktım ki hala moblar god of war ben değillim; bir seviye daha düşüreyim dedim. e zaten dört tane seviye var. ulan şimdi yine çok zor çıkacak bir daha beklemeyeyim diye "give me a story" adlı en kolay seviyeyi seçtim.

    dört tane vurduğum ölüyor. budur işte amk level 1 tırt canavara en fazla dört tane vururum ben god of war'sam. bunun daha boss fight'ları var. zorluk algınızın bu olduğunu bilseydim direkt en kolayla başlardım. müzikler güzel ama.
971 entry daha
hesabın var mı? giriş yap