8 entry daha
  • reis yavaş dönme, serkan zaten her türlü yetişir dediğim sözde internet habercisi. kraldan daha çok kralcı bir haber sitesi var. avrupanın haber kanalı euronews nasıl 'no comment' yani yorumsuz habercilik yapıyor, bunlarda da tam tersi. haberler değil, taraflı yorumlar manşet. artık baştaki parti bu siteyi reklam için süresiz mi devralmış ya da buna "kardeş bu site senin üstünde kalsın biz devam ederiz sen takıl" mı demişler, orasını bilmem.

    ama şunu çok iyi biliyorum ki her dönemin bir sonu vardır. hayvanlar, insanlar, mevsimler hepsi bir devinimin içindedir. sen ne kadar uğraşırsan uğraş hatta telaşlanıp 10 tane peşpeşe muhalefeti karalayan haberlerini(!) anasayfandan haber ver. elbet yarandıkların da gidecek. şöyle ya da böyle gidecek. hadi onların hepsi kendini kurtarır. sonuçta siyasal statüye sahipler.

    insan kendi vicdanı el verse bile hiç değilse ilerisini düşünür. siyasallaşan adalet sistemi normale döndüğünde son yıllarda yaptığım bu haberler etik kurallara uyuyor mu nefret aşılıyor mu diye kendini sorgular. ileride ben mahkemede ne hesap veririm diyerek gazetecilik ilkerine bağlı kalır.

    ben sade bir vatandaş olarak bu haberlerin hiçbirini unutmuyorum. internet en büyük çöplüktür. öyle arşiv silmeyle, editöre sorumluluk yüklemeyle yargı yolundan kaçılmaz.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap