3 entry daha
  • ariana grande'nin, şirketi tarafından ne kadar umursandığını gösteren albüm.

    hem drake'in hem grande'nin kayıt şirketi olan republic records, grande'yle alay ediyor. bunun başka bir açıklaması olamaz.

    2016'da drake'in views albümünden yaklaşık üç hafta sonra dangerous woman'ı çıkarmışlardı ve dangerous woman drake'in albümüne takılarak ikinci olmuştu. şimdi yine aynısını yapıyorlar. drake' in scorpion haziran sonu geliyor ve üç hafta sonra da sweetener'ı yayınlayacak republic records. drake'in sahip olduğu streaming desteğini düşünürsek (grande'nin iki katı), bu kız nasıl liste başı olacak? scorpion o muazzam streaming desteğiyle haftalarca bir numarada kalma ihtimaline sahipken grande'nin bir kez daha drake'e takılma ihtimali var.

    üstelik yeni single'ı bu hafta drake'in nice for what ve god's plan'ine takılarak abd'de üçüncü oldu. ingiltere'de bile yine drake yüzünden ikinci oldu ki şu an ingilizlerin manchester olayından dolayı grande'ye karşı çok büyük sempatileri var. buna rağmen şarkı bir numaraya oturamadı.

    şubatın başında bitmiş bir albümün çıkış parçasını yayınlamak için bu kadar beklememelilerdi. nisan sonu ya da mayıs başı albümün çıkış tarihi olmalıydı, single'ın değil. post malone'un albümü yüzünden no tears left to cry'ın yayınlanma tarihini bir hafta ileri aldılar, drake için albümü temmuza attılar ve çıkış parçası ile albümün arasına üç ay gibi çok uzun bir süre koydular. albüm dönemi daha başlamadan sıkıntıya girmiş durumda.

    republic records ya bünyesindeki şarkıcıları birbirine kırdırmaktan zevk alıyor ya da grande'nin kariyerini drake'inkine yem etmekte kararlı.

    pop açısından bu kadar zayıf geçen bir yılda bu kız zamanlama avantajını kullanıp yükseltmiyorsa daha ne zaman yükselişe geçecek?
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap