5 entry daha
  • ayrıca bu tombik dedemiz tes de the prophet karakterini de seslendirmektedir. kimse yazmamış ama bu ayrıntıyı da meraklası için şuraya koyuyorum.
    hatta bu ayrıntıyı da şimdi keşfetmiş bulunmaktayım süper über müzik kulağım sağ olsun. ego full yine. dedim bu albus 'çuğumun sesi. bi baktım hakaten o. gerçi o british aksanından da anlıyorsun.

    ahanda

    yukarıdaki yoruma gelince. --- spoiler ---

    goblet of fire daha taze izledim(8646+ kez) o kadar iyi oynamıştır ki harry marble müsabakasına başlamadan önce harry son kez arkasına bakar ve dumbledore un heyecandan elini kolunu koyacak yer bulamadığı görülür. hatta mad eye(!) harry e şunun haline bah diye işaret eder. dumbledore endişelidir çünkü harry e söyleyemedikleri için vicdan yapıyordur. bunun nedenleri vardır.
    --- spoiler --- ayrıca azıcık sinema meraklısı olan da bilir ki oyuncu, yönetmen yap demeden hiç bir aksiyonu yapmaz. bağırıyorsa endişeli roldeyse bunu yönetmen ister. oyuncu yaparsa da yönetmen beğendiyse bozmaz biz bok yemek düşer. beğenmezsin ayrı. hele ki böyle yıllarını vermiş kaliteli oyuncular kolay kolay hiç yapmaz. istisnalar var tabi ancak öyle bu işin okulunda olan budur. iyi o zaman herkes bağırsın skinin keyfine göre oynasın mq... yönetmen ne boka yarıyor?
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap