8 entry daha
  • ruslara "görgüsüz", "sonradan görme" gibi sıfatlar yakıştıran sayın bakanımızın amaçları aslında olası müttefikimiz rus devleti'nin parasını ülkemizde çar-çur eden kendini bilmez bazı rus turistlere rus hükumeti nezdinde dikkat çekmektir. ancak olayı bilinçli bir şekilde yanlış noktalara çeken "bir kısım medya" ve "akp düşmanı kamuoyu" dolayısıyla özür dilemek durumunda kalan bakan burada "espritüel hayatı"ndan kaynaklandığını tahmin ettiğim bir ifade kullanmıştır: "taziye". bakan, vefat eden ya da etmesi her an muhtemel türk-rus turizmi'ni kast etmiştir. kanımca.

    bu fırsatı değerlendirerek, aşağıda metnini neşredeceğim telefon mülakatını gerçekleştirdiğimiz muhterem pederime de özür ve taziyelerimi bildirmeyi deyn addederim:

    baba: bunlardan kadro çıkmaz, hükümet kuracak insanları bulamazlar.
    tannhauser: baba neden öyle diyorsun, tanımazsın etmezsin!
    b: eşşoğleşşek, sana dedik ya buradaki üçüncü sıra adayları parti merkezine koltuk hediye eden bir avukat, aday gösterecek adam bulamadıkları için onu gösterdiler. biliyoruz da konuşuyoruz herhalde. bunlar bu kadar oy alacaklarını bilemediklerinden, ikinci, üçüncü sıralara bulduklarını yazdılar.
    t: daha adamlar hükümeti kurmadılar, icraata başlamadılar, hele bakalım sonra değerlendiririz, değil mi ama. demokrasi, barış, insan hakları, hede, hödö...
    b: dedittirme lan demokrasine, dün sıçtığım bok daha kurumadın bile. ülkenin canına okunduktan sonra görsen ne görmesen ne, eleştirsen ne, eleştirmesen ne?
    t: ya baba böylesiniz işte tanımadan, etmeden yargılayıp insafına (espritüel hayatımdan akıp gelmiş) hükmediyorsunuz.
    b: çaaat....
212 entry daha
hesabın var mı? giriş yap