2 entry daha
  • kesinlikle tavsiye etmiyorum.

    pazartesi günü sipariş verdim, aynı gün mail attılar ürününüz bu akşam kargoya verildi diye. salı oldu yok, çarşamba oldu yok. perşembe günü aradım, çok özür dileriz bugün teslim edilecek dediler gene yok. cuma günü oldu, akşama kadar bekledim ürün gene yok. arıyorum, pazartesi gelir diyorlar. ulan aliexpress'ten sipariş versem çin'den buraya 10 günde mal gönderiyor adamlar, bunlar 7 günde bir sipariş getiremedi. aras kargo'nun tarlabaşı şubesinde bekliyormuş benim ürün, düşünün adamlar tarlabaşından taksim'e ürün ulaştırmaktan aciz. bir de kargo şirketini suçluyorlar. kardeşim ben ürünü kargo şirketinden mi aldım? bana ne? sen halledeceksin o problemi.

    bitmedi. bunun üstüne para iadesi istedim. nitekim onların bir haftada getiremediği ürünü cuma akşamı tazedirekt'ten sipariş verdim, cumartesi sabah 11.00'de elimdeydi. ancak bu organik nane para iademi de pazartesi günü yapacaklarını söyledikleri halde halen yapmadılar. evet bugün perşembe. neymiş aras kargo'dan ürünün kendilerine iade edilmesini bekliyorlarmış. ajhgsagss yahu güler misin ağlar mısın, bu aras kargonun elinde ürünün son kullanma tarihi geçecek anasını satıyım, bunlar hala ürün bekliyor. 60 tl için tüketici haklarına götürtecekler beni, görünen o.

    bu arada ürün dediğim de-yani siparişimdeki ürünlerden biri- fitnut fıstık ezmesi. başka yerde olmadığı için burdan alıyordum. ama tazedirekt'te de buldum.

    özetle hiç bulaşmayın anacım, temiz temiz tazedirekt'ten verin siparişinizi. ürününüz ertesi gün elinizde, mis gibi paketlenmiş, paketinizi teslim edeceğiz diye arayan müşteri temsilcisi on numara, kapınıza gelen teslim elemanı on numara. ayrıca sonradan fark ettim fitnut da burada 3 lira daha ucuz, vay anasını yahu.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap