13 entry daha
  • miley cyrus'un babası billy ray cyrus ile birlikte dizide de baba-kız rolünü oynadığı, 2006-2011 yılları arasında çekilmiş disney dizisi. miley steward adlı genç kızımız, günlük hayatına devam edebilmek için sarı bir peruk takarak hannah montana adıyla sahnelerde yer alır. bu sırrı sadece ailesi ve birkaç yakın arkadaşı bilen miley'in hayatı okul, aile, erkek arkadaşlar ve ünlü hayatı çevresinde dönüp durur. aslında konusu itibariyle kulağa o kadar kötü gelmese de erkek arkadaş tercihlerinin işlediği bölümler bizim kavak yelleri kıvamındaki yerli dizileri andırdığından bayık sahneleri de bolca mevcuttur. yok jake (cody linley) imiş, yok jesse (drew roy) imiş falan ağır ergen sahnelerini saymazsak izlenebilir dizidir.

    dizi miley'den çok kendini; iğrençliğiyle ve sorumsuzluklarıyla miley'in ağabeyi rolündeki jackson (jason earles), saflığıyla ve doğallıyla en yakın arkadaş rolündeki lilly (emily osment) ve bana göre dizideki en sağlam karakter olan cani, paragöz çocuk patron rico (moises arias) sayesinde izlettirir. dizide miley'in her şeye atlayan, korumacı büyükannesi; botoks ve estetik güzeli dolly teyzesi (dolly parton) ve onların atışmaları da keyifle izlenebilecek sahnelerden biridir. bunların dışında hemen hemen hepimizin ailesinde rastlanan, hayattaki tek gayesi yeme-içme ve alem yapmak olan göbekli kamyoncu tip yani earl amca (david koechner) ve hannah'nın psikopat koruması roxy (frances callier) de dizinin en eğlenceli karakterlerindendir.

    4 sezon, 98 bölüm ve 2 filmden oluşan serinin son sezonunda miley, i'll always remember you şarkısından sonra hannah olduğunu itiraf etmeye karar verir, kimliğini açıkladıktan sonra dizi de çok sürmedi zaten. böylece disney'in en popüler dizilerinden biri de son bulmuş oldu.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap