7 entry daha
  • yıl oldu 2017 hala askeri tehditle diğer ülkelere güç gösterisi yapılabileceğini düşünen salaklar var. he hasbam he, yunan gıpırdıyamaz, ameriga korgar ab'nin dizleri dir dir dider sen kıçı kırık 30 uçak aldın çok büyük ordusun diye.

    amınakoyayım, bu kadar kırılgan ekonomin var, üretimin yok, cari açığın yıldan yıla artıyor adam senle savaşmaz bile lan. 2 borsa manüpilasyonu, 2 ekonomik hamle geçmiş olsun. savaşmadan kucağına oturursun amerikanın, ab'nin.

    bırakın bu işleri, 2017 yılında büyük ölçekle askeri yatırım yapıyor olmanın tek gerekçesi var, diploması. önce rusyayla aramız bozuldu, adamlar s400 aldırdı bize sike sike, natonun bile onayı yok. nato envanterinde yok silah. yarın nato kullanamazsın derse sike sike ya kıbrısa veririz ya ucuza geri satarız. sonra amerikayla vize problemimiz oldu, heyet gitti abd'ye selamın aleyküm dediler 14 milyar dolarlık ticari uçak itelediler. demek ki yetmedi şimdi de bu çıktı, yarın da kitlerler modernizasyon falan ayağına bir şey daha sonra dolar olur 4.5. geçmiş olsun.

    ama farketmez sen dersin yarın yunanın amuakoyacağuk ama yemeğe ekmeğimiz yok diye.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap