4 entry daha
  • battle royal modu pubg'nin çizgi film grafikli (cel-shaded) olanı... bir de pubg'deki bütün mevcut özelliklere ilaveten hızlı şekilde inşaat yapabiliyorsunuz. gerekli materyalleri topladıysanız birkaç saniyede merdiven, sığınak, siper tarzı şeyler üretebiliyorsunuz ve bu yapılarla diğer oyunculara karşı avantaj sağlamaya çalışıyorsunuz.

    oyunun formülü pubg ile tutan ve muhtemelen tekrar tutacak bir formül... pubg pc'de oyalanırken ve gelişimini ağırdan alırken konsolların bütün kaymağını bu oyun yiyecek gibi görünüyor. pc platformunda ise bedava olduğu için pubg'yi satın almayan kesimi kolaylıkla tavlayacaktır. epic games'e yakışır akıllıca hamleler bunlar...

    belirttiğim gibi oyunun battle royal modu şu anda bedava... oyunu istediğiniz gibi indirip, arkadaşlarınızla ya da solo olarak oynayabiliyorsunuz. ancak yeni haritalar ve bu haritalarla gelecek yeni özelliklere erişim vs. gibi şeylerin sonradan paralı olarak geleceğini tahmin etmek güç değil... şu anda gayet iyi bir çıkış yaptı, bu şekilde devam ederse, oyun yeni şeyler eklenerek çok kısa sürede daha da geliştirilecek ve popülerleşecektir.

    bu arada pubg'den çalıntı olduğuna dair yorumum için:

    (bkz: #71156046)
204 entry daha
hesabın var mı? giriş yap