8 entry daha
  • kolumdaki sakatlık nedeniyle 1-2 aydır su bardağı kaldırmaktan imtina ederken fizik tedavi sürecinin başlamasıyla beraber baş etmek durumunda kaldığım ağrı.

    çeşitli tavsiyeler var burada, iyi uyumak, protein almak vs gibi. ben bu konuda hiç bilgili değilim ancak birebir yaşadığım şey şu ki, tüm gün çektiğim bu ağrılar her gün bana ertesi gün hareketlerimi yapamayacağımı düşündürmesine rağmen, egzersizlerden önce uygulanan ultrason, elektrik ve sıcak baskı işlemleri kasları tam anlamıyla pelte kıvamına sokup yeniden hareketleri yapabilir hale getiriyor. üstelik her gün çeşitliliğini ve sayısını rahatlıkla artırabiliyorum hayret verici bir biçimde.

    tam olarak hangisi/hangileri olayı çözüyor bilmiyorum ama sanırım spora devamlılığı zorlaştıran bu durumu, ağrıyan kaslara spor öncesi uygulanabilecek işlemlerle en azından spora ara vermeden devam etmek adına çözmek mümkün. yine tüm gün kaslarınız ağrıyacaktır ama en azından sporu bırakmazsınız.

    evde elektrik veremeyiz kaslarımıza, ultrason için hoparlörü son ses açıp kaslara dayamak da çözüm olmaz, eheh. belki sıcak su torbası ile ısıtmak işe yarayabilir. bunu da bir bilen yazsın bence. çünkü bu ağrının gayet de çözümü var.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap