3 entry daha
  • facebook da pantera grubunu beğenmenin kişiliğimi bu kadar etkilediğini bilmiyordum.
    bakın pantera dinlediğim ya da beğendim için ben nasıl biriymişim:
    pantera beğenmiş olduğum için psikolojik olarak kadınmışım. ayrıca liberal, organize ve sıkı çalışan, rekabetçi, kolay strese giren ve duygusal, daha az zekalı, hayattan daha az keyif alan, gayliğe meyilli, politikayla ilgilenen, özgürlükçü, liberal, dindar, hatta mormon, lutherci değilim, sanatla daha az ilgilenip, psikolojiyle daha çok ilgilenen, mühendislikle daha çok ilgilenen, evli olup ilişkim olmaması gereken ve bekar da değilmişim.

    tek bir grup (tabi her başlığın altında 3 er beğendiğim şeyi de gösteriyor ama hakkımda yanlış var sayım yaptığı her şeyin altında pantera görmesi süper, gerçi panterayı gerçekten severim :) ) bu kadar kişilik etkilediğini bilmezdim.

    bekar olduğum ve yarım akıllı olduğum kısmı hariç hiç bir şeyi tutturamadı ama olsun okuması eğlenceliydi. her gün onedio da einstein çıkacağıma burda biraz daha ilginç şeyler görürüm daha iyi.

    eksik bilgi editi: yaşı tutturamadı ama 24 demesi hoşuma gitti, sevdim seni kerata. senden lider mider olmaz diyerek yine isabetli bir vuruş yaptı, canın sağolsun kardeş, bence de sence.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap