7 entry daha
  • yazın gelmesiyle beraber asabiyetimi artıran rahatsızlığım. yıllardır bununla yaşamayı öğrenmiş olmam gerek ama olmuyor işte. misafir gittiğim evde salona girmeden lavaboya gitmek zorundayım o çamur ayaklarımı yıkamak için. tokalaşsam bir dert tokalaşmasam... ay elin buz gibi demiyorlar mı bir de! terleyip soğuyan bünyemi anlamamalarını anlayamıyorum. koltuk altım bu kadar terlerken kokuyor muyum acaba diye kendimi koklayıp paranoyak oluyorum. herkes üşüyor ben terliyorum. kışın idrar yolu enfeksiyonundan sürekli karın ağrısı çekiyorum. ınce bir bot giysen de hasta oluyorsun kalın giysen de.

    sosyal ortamda yaşanan özellikle yazın yaşanan sıkıntılar şahsımı yıllarca evden çıkmamaya itti. şimdilerde her şeyimi ter yapar mı, nefes alır mı, kokar mı, pamuk mu, teri çeker mi diye hesap ederek alıyorum. çok güzel olmasının pek önemi yok.

    tedavi kısmına gelirsek ameliyat botoks falan uğraşılacak şeyler değil. buradan gaza geldim geçen hafta o üropan isimli ilacı yazdırmaya gittim. ürolog idrara çıkamazsınız ne istediğinizin farkında mısın dedi... endokrinoloji ve metabolizma hastalıklarına gitmemi önerdi. ona gitmek için bir dahiliyeden geçmek gerek. dün sabah gittim. doktorum açıkça ben de çekiyorum ve araştırdım bunun tedavisi yok dedi. kanada da satılan bir ilaç var, yan etkisi çok araba kullanamıyorsun vs dedi.

    kabullenmekten başka çare yok. bununla yaşamaya alışacağım. nasıl reflüye alıştıysam buna da...
    kabullencem.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap