• internette gezerken denk geldiğim tüylerimi diken diken eden olay. öncelikle bu basın evinin bastığı kitabın yazarı (bkz: harun ilhan), kitabın adı (bkz: şehadetin cihat erleri)

    harun ilhan'la ilgili pek bir bilgim yok. ama 2005'te onun adına şöyle bir entry girilmiş. kendisinin el kaide türkiye sorumlularından biri olduğunu iddaa etmiş yazar arkadaş. sonra biraz araştırma yapınca gördüğüm haberde kendisinin el kaide yöneticisi olmakla yargılanması 2007'de de devam etmiş. link

    işin ilginç yanı şu: internette gezen şu görselde kitabın 2012'de basıldığı yazıyor. yani kendisi halen tutukluyken. biraz daha araştırma yapınca bu kitabı ele geçiren ve yayınlayan kişi ypg'li bir teröristin olduğuna ulaştım. (görseli images.google'da aratınca ulaşabilirsiniz)

    kapağında ışid'in bayrağında kullandığı peygamber mührünü halen küresel kitap'ın internet sitesinde rahatlıkla görebiliyorsunuz.

    şuradan internet sitesinin linkine buradan da capsini aldığım görselle inceleyebilirsiniz.

    esas soru şu: el kaide'den tutuklu şuan ışid propagandası yapan bir adamın kitabı nasıl tutukluyken basıldı ve bu yayın evi bir teröristin kitabını basarak terör örgütü propagandası yapmıyor mu?

    ülkemizin güvenliği için pkk ve cihatçı terörist örgütlerinin tamamının propagandalarını gerekli mercilere bildirmeliyiz ve bu tarz konularda uyanık olmalıyız diye bu konuda başlık açtım.

    çünkü ben https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx üzerinden şikayetimi bildirdim.
hesabın var mı? giriş yap