4 entry daha
  • marca'ya göre sağlık kontrolünden de geçerek real madrid ile anlaşmış futbolcu. anlaşma 27 mayıstaki copa del rey finalinden sonra açıklanacakmış.

    * http://www.marca.com/…59104f4046163f50108b4582.html

    olay da söylentiye göre şöyle gelişmiş. theo, kendisini la liga'da oynamaya uygun görse de geçtiğimiz sezonu atletico madrid'in ikinci takımıyla alt liglerde geçirmiş. bu yüzden ayrılmayı kafasına koymuş. atletico da bu sene bakmış bu arkadaş takımda kalmak istemiyor ve kendisine fc barcelona ile real madrid talip, ben bunu barcelona'ya iteleyim demiş. bundan haberdar olan florentino perez de serbest kalma maddesini ödeyerek oyuncu ile masaya oturma hakkına sahip olmuş.

    üst seviyede oynamaya henüz bu sene başlamışken marcelo gibi bi oyuncunun oynadığı real madrid'e gitmesi ne kadar doğru tartışılır. ama şöyle bir gerçek var ki sakatlıklarla boğuşan fabio coentrao yerine, senede 50-60 maç oynayan real madrid'te kendini gösterebilecek kadar şans bulabilir. real'de kalması da şart değil şayet bir iki sene kiralık olarak başka takıma da gönderebilir.

    öte yandan alt yaş kategorilerinde abisi lucas hernandez ile birlikte fransa milli takımı için oynamalarına karşı 15 seneden uzun süredir yaşamlarını sürdürdükleri ispanya adına milli formayı giyme ihtimalleri varmış:

    * https://www.francefootball.fr/…reres-de-liga/792475
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap