5 entry daha
  • 1964'te istanbul'da start alır. mekteb-i sultani ve istanbul siyasal'ın ardından kendini tiyatroda bulur. bir başka liseli ferhan şensoy'un nöbetçi tiyatrosunda hem çalar, hem oynar. sinemaya geçer, senaristlik yapar.

    kimileri için bu kadarı bile yeterli bir kariyerdir bir ömür için. abimize yetmez. atar kendini babıaliye. elele, milliyet, yeni binyıl, marie claire, vizyon, amica, esquire vb. dergilerde yazılar yazar. bu da kesmez ustayı. geçer tv'ye. eller yukarı (star) gizli harikalar festivali (kanald), oyun içinde oyun, yaz gecesi rüyası (trt) gibi yapımlarla televizyon dünyasında yerini alır. energy fm ve açık radyo'da programlar yapar.

    ayrıca ve önemli olarak da, panajans ve her mecra gibi reklam şirketlerinde ben diyeyim 8, siz deyin 10 yıl geçirmiş, reklam yazarlığından ajans başkanlığına kadar her işi yapmıştır. içinde bir roman olan 20ye yakın kitaba imza atmış. son olarak da, yanılmıyorsam bahçeşehir üniversitesi'nde senaryo dersleri veriyordu. maviology'de yazıyor hala, geziyor tozuyor falan.

    ve tabii ki de galatasaraylı kendisi.

    bir insan altı üstü 40 yıla bunları nasıl sığıdırır bilmiyorum. bu adamın sadece bu zamana kadar yaptıklarından 5-6 kişiye komple kariyer çıkar. cv'sini 5'e bölsem 10 kişi iş bulur. bakalım diyoruz daha neler yapacak.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap