9 entry daha
  • westbrook'un kariyerini zarar veren koç.maçın içinde bir oyuncu savunmayı bırakıp rib. almaya gider.canı çekince bir çeyrekte 18 şut çeker(maçta 43) ama kenardaki adam sen hayırdır ya diyemez.zamanında s.brooks'un bu adam saçmalayınca bir yarı oyundan aldığı vardır ama şu an okc için tam anlamıyla kaos bir durum var.

    üstelik nba'de sülalesi rahat diyebileceğimiz bir koç.ncaa'de çok sağlam itibarı var.(2 şampiyonluğu var üstelik çok güçlü sayılmayacak bir üniversiteyle)okc ile 5 yıllık sözleşme yaptı henüz 2,5 yılında yıllık 6 milyon alıyor kapının önüne konabilecek bir koçta değil.

    mesela iki senedir koçun oyuna kattığı ekstra birşey var mı???(geçen sene playoff'ta enes-adams ile rib. üstünlüğü derseniz onu 4. maçta yapmaya başladı üstelik onu keşif mi etti yoksa faul problemi yüzünden zorunlulukla kendiliğinden ortaya mı çıktı soru işareti)

    iki senedir bu takım 10-15 defa son topa kaldı tek defa oyun çizdi mi?(kaçırdığım varsa msj atın editleyelim) geçen sene bir maç durant-bir maç westbrook sallıyordu bu sene westbrook sallıyor tutarsa kahraman tutmazsa takım kötü.

    üstelik ncaa'den gelmiş bir koçün bir tane genç oyuncuya olumlu etkisi olmaz mı???

    ne olursa olsun gönderilip yerine doğru dürüst bir adam getirilmesi gereken kişi.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap