9 entry daha
  • aldım, oynadım, sevemedim.

    evet oyunun geçtiği ortam çok güzel, karakter çok seksi, müzikler muhteşem (ki oyunun bence en güzel yanı). fakat genellikle yakın dövüş üzerine kurulu olan bir oyunda vuruş hissinin 0 (sıfır!) olması bence kabul edilebilir bir şey değil. anlıyorum yönettiğimiz karakter bir android ve vurduğumuz karakterler de makine ama oyundaki hemen her şey bu kadar hissiz olunca atmosfere giremiyorum.

    bunun dışında oyunun haritası da tam bir facia. bazen gitmeniz gereken yer haritada dört tarafı duvarlarla çevrili, giriş yolunun olmadığı bir yer gibi gözüküyor. buna oyunun sözde açık dünyasının çok da açık olmaması ve sık sık görünmez duvarlarla karşılaştığınız gerçeği de eklenince bazı yerlere ulaşmak sinir harbi yaşatıyor.

    iyi yanlarına gelirsek karakter tasarımları güzel, boss fight'lar yaratıcı ve heyecanlı geçiyor. grafikler iyi. müzikleri harika.

    ama toplamına baktığımızda benim çok büyük bir heves ve heyecanla alıp, oynamaya başlayıp büyük hayal kırıklığına uğradığım bir oyun oldu. muhtemelen de başka bir oyunla takaslamak için kullanıp elimden çıkaracağım. puan vermem gerekirse de vasatın biraz üstü der ve 6/10 verip geçerim.
107 entry daha
hesabın var mı? giriş yap