7 entry daha
  • ispanyolca versiyonuna klip çekilen the fate of the furious soundtrack'i. muhtemelen filmde de main track olarak kullanılan parça olacak. bailando'dan da tecrübe ettiğimiz üzere genelde bu parçaların ingilizce versiyonları vasatın fersah fersah aşağısına düşürüyor beklentileri, bu yüzden bu versiyonu üzerinden gidilmesi harika olmuş.

    klip çok eğlenceli, camila cabello muhteşem tatlı bir detay olmuş. bu vesileyle kendisinin de küba çıkışlı olduğunu öğrenmiş oldum, ne işi var bu parçada diye düşünmedim de değil çünkü ilk başlarda. j balvin kendisine çok yazık etmiş, yakışıklı adamdı halbuki. blanka rengi saç yaptırmış, üstelik karakterin sadece saç rengini de almamış. böyle saç olur mu be, sen neymar jr mısın? neyse, pitbull ise zaten tarzını hiç bozmayacak gibi, bundan on sene sonra da aynı sözler ve aynı outfit ile izleyeceğiz kendisini.

    velhasıl, genel olarak soundtrackleri nasıl yerleştirdiklerini merak edip filmin çıkması için bu yüzden sabırsızlanan gruptayım. evet az var bizden, selametle.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap