9 entry daha
  • bir insanin hayatinda olup olabilecek en guzel donemdir.. herhangi bir yurt, bekar evi, gorenci evi sorunu ile karsilasmadan; derslerden kalan vaktinizi yurt parasi yatirma, evin bozuk elektrik prizi icin parca arayarak gecirme gibi aktiviteler yerine kendinize ayirabilirsiniz. aksam 8de eve gelir; damak tadiniza uygun bir yemegi hazir bulursunuz.
    hatun kisi ile ya da yalniz kalmak gerektiginde zamaninda evinize aksam yemegi icin cagirdiginiz arkadaslarinizin evi sizin icin hazir beklemektedir; zaten sirf iyilik olsun diye gunde 3 ogun makarna diyen uc ayiyi aksam yemegine cagirmak diye bir kavram olamaz. bunun farkinda olan arkadaslariniz da "ulan bu herife simdi evin anahtarlarini vermezsek o guzelim yemeklerden mahrum kaliriz" dusuncesi ile evi full access kullanima acarlar..
    ha ucuncu sinifa gelip de hala annesinden babasindan "niye gec kaldin lan" diye firca yiyen insanlar da olabilir; onlara da gec kalacaklari zaman eve bir telefon edip "anne/baba ben gec kalacam, siz yemeginizi yeyin" demelerini tavsiye ediyoruz..
777 entry daha
hesabın var mı? giriş yap