6 entry daha
  • hipergami çok boyutlu bir fonksiyon.

    3 boyutlu bir matriks.
    bu matriksin satırlarında kadının ilişkiden ne beklediği, sütunlarda kendisini ne seviyede gördüğü, üstünde de ne beklediği var.

    bu kolumlara göre gidip geliyor kadınlar.
    ama z ekseni hep sütundan yüksek değerde...

    kadın erkeği elde edemese bile seks karşılığı tatmin elde etme konusunda sıkıntı yaşamıyor. hatta değerli gördüğü erkek konusunda başka kadınlarla rekabete girmek takibi olmayan bir erkekten daha cazip...

    hipergami ile bahsedilen bir mevzu da kadınlarla nasıl konuşulacağını bilmek denmiş. kadınlar ile konuşmak için kadının iç dünyasını ve dış dünyasını anlamak gerekiyor. kadın sizin ne mal olduğunuzu kendisi hakkında hiç bir fikriniz olmadığı 3 saniye kuralından mihenk alarak anladığından ilk üç saniye son derece basit ve kararlı bir şekilde konuşmanız lazım. ama hepsinin fonksiyonu kadına istediğinizi direk söyleyebilmek. bu ama yavaş ama erken. biraz sizin piyasa değerinize biraz onun piyasa değerine ve biraz da onun nasıl bir enstrünab olduğuna bakar. kimisi romantik demiseksüel takılıp bir lir gibiyken diğeri bir bateri gibi bam bam bam istiyor. ama en romantik gerçek dışı olan bile bir noktadan sonra (yani hava alanına girerken bir sürü kontrolden geçersiniz ya) uçağı kaldırmanızı istiyor.
337 entry daha
hesabın var mı? giriş yap