9 entry daha
  • bir pazar aile kahvaltısı icin yaptigim arastirma ve olumlu yorumlar sonucu kisi basi 55tl lik kahvaltisini yapmis oldugum mekan.

    kahvalti güzel ancak fiyat/performans tartisilir.benim icin icerikten ziyada mekan personelinin hal ve tavrı herseyin üstünde gelir.cünkü verdigin ücret yalnızca yedigin hellim peynirini kapsamaz.

    22 kisilik kahvaltımız biter bitmez erken kalkma kararı alan basta aile büyüklerim olmak üzere hazırlanıldı ve kalkarken tarafımca üzerimde kalan 5tl bahsis bırakıldı.bu miktarı gören garson arkadasım cevresindeki bircok kisi duyacak sekilde sesli olarak 22 kisiye hizmet ettik verdigi bahsise bak dedi.

    kendisiyle polimige ailem yanımda oldugu icin girmedim.ne kadar zorunlu olmasamda evet daha fazla bırakmak isterdim ki hizmetten cok memnun kalmadıgım halde.ancak sanane arkadasım.hadi böyle bir düsünce icerisindesin icinde tut.

    eve döndükten sonra icime acayip oturması üzerine mekanı tekrar aradım ve yetkili biriyle görüstüm.durumu belirtmem üzerine pazar günleri yogunluk sebebiyle dısaridan garson getirdikleri söylendi ve özür dilendi.

    ancak bir daha kesinlikle gitmeyecek 22 kisiye sahip oldular.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap