405 entry daha
  • bir province'te limitten fazla asker bulundurmak büyük bir hatadır. casus belli olmadan savaş açmak büyük bir hatadır. stability'i düzeltmeden savaş açmak büyük bir hatadır. yeni aldığın topraklarda düzeni kurmadan yeni bir savaş açmak büyük bir hatadır. hızla büyüyüp başka ülkelerin nefretini kazanmak büyük bir hatadır.

    velhasıl eu4 bir hatalar oyunudur. ve oyundaki yaşadığınız her olayın mantığı vardır ve gerçek yaşamla da örtüşür. siz hile yapıyor zannedebilirsiniz ancak olayın asker üretip komşulara dalmak olmadığını oynadıkça öğreneceksiniz.

    oyun muhteşem bir devlet yönetim simülasyonudur. ve hakkını vermek gerekir; muhteşem ötesi bir gerçekçiliği vardır.eğer ai'nin hile yaptığını, size gıcık olduğunu düşünüyorsanız, oyunda öğrenmeniz gereken bir sürü ayrıntıyı henüz bilmediğiniz manasına geliyor.

    uzun süredir sıkılmadan oynuyorum. oyundaki ayrıntıları öğrendim diyemiyorum. her oynayışımda farklı bir şey daha karşıma çıkıyor. ve her ayrıntı oyunu o kadar etkiliyor ki... oyunu da muhteşem yapan bu zaten.
2021 entry daha
hesabın var mı? giriş yap