5 entry daha
  • günümüz toplumunda ideal erkek tipi olarak değerlendirilseler bile beta erkeğin boynuz yemesi işten bile değildir.

    kadınlar; duygusal yapılı, feminen erkekleri severler ama onlara aşık olmazlar. siz bakmayın kadınların çok anlayışlı, çok uyumlu erkek istediklerine. bu tip erkekler yalnızca kızlar için pipisi olan iyi bir kız arkadaştır!

    kadınlar, maskülen(alfa) erkeklerden ölseler de vazgeçemezler. hatta aldatılmak, itilip kakılmak da buna dahil. onlar unutulmazdır ve vazgeçilmezdir. beta erkekler ilişkilerinde daha çok seven kendisi olup "daha az sevilen" taraftır. ancak ilişkilerde olması gereken ise bunun tam tersidir.

    bu erkek liderliği eline almayan, kadınına itaat eden kılıbık biri olduğu için ona çevresi tam bir erkek gözüyle de bakmaz. maskulen bir erkek olduğunu kadının bilinç altına kabul ettiremediği için kadını, karakteri dominant olan erkeklere dudaklarını ısırarak bakacaktır.

    beta erkek, kadınının ağzından "sen de erkek misin be!" imalı cümleler duyması ve bu yönde imalı bakışlara maruz kalması da olasıdır. üstelik bu erkek kadınına ne yapsa yaranamaz; ama kadını zaten görevi olan bir şeyi ifa ettiğinde bu yaptığı şeyi beta erkek için bir "lütuf" olarak görecektir.
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap