3 entry daha
  • alman vorwerk grubunun geliştirmiş olduğu çok kullanışlı mutfak aleti.

    iki litre kapasiteli son çıkan tm5 modeli önceki modellere göre tarif çipi fonksiyonu ve dokunmatik ekran özelliği ile bir adım önde. yine kuvvetli motoru ve keskin bıçağı ile önceki modellerdeki yüksek kalite devam ettirilmiş.

    thermomix ile hem ürünleri tartabilir, doğrayabilir aynı anda pişirebilir, karıştırabilir, çırpabilir, parçalayabilirsiniz. ek buhar aparatı sayesinde yiyecekleri buharda pişirme özelliği de mevcut.

    99 dakika zaman ayarı 120 c derece üstüne kadar ayarlanabilir ısıtma fonksiyonu ve 1-10 hız seçeneği ile kahveden baharata kadar bir çok şeyi öğütme imkanı sunuyor. ayrıca bir çok dil seçeneği ve tarif çipi özelliği ile belirli tarifleri tek dokunuşla otomatik olarak yapıyor .

    onlarca sosu rahatlıkla ve tam kıvamında yapmanın yanında , sürekli sizi ocağa bağlayan ürünleri çok kolay şekilde thermomixde yapabiliyorsunuz. örneğin un helvası , 4 saat kendi kendine kavurur sadece en sonda şerbeti eklersiniz ve hazır. kimse de inanmaz yedikten sonra.

    ispanyol taurus mycook 1.8 ve krups benzerlerini yapsa da bana göre thermomix tm5 kendi alanında en kaliteli ürün ve talep bir hayli fazla. almanya'da fiyatı 1200 eur ve 9-12 hafta gibi bir bekleme süresi var. eğer birinden satın almayacaksanız da randevu almadan ve müşteri temsilcisi ile toplantı yapmadan satın almanız mümkün değil.
68 entry daha
hesabın var mı? giriş yap