7 entry daha
  • benim gibi dinozor oyuncuları mest edecek oyun.

    oynayanlar bilir, commandosta askerlerin birbirini görmesi, attıkları turlar falan derken hiç açık nokta bulamaz, çıldırır, saç baş yolardınız "lan ben nasıl geçeyim bu bölümü altı üstü insanım ulan ben!" diye. hah aynı duyguyu yaşattı bu oyun. o milisaniyelik boşluklardan faydalanıp oyunu kendi lehinize çevirmenin verdiği adrenal ve tatmin duygusu var ya, hiç bir şeye değişilmez.

    commandostan artıları ise şu karakterlerin kişilikleri var. birbirleriyle olan muhabbetleri, atışmaları oyuna ısınmanızı kolaylaştırıyor. karakter özellikleri gayet dengeli, görevlerde birbirini tamamlayacak özellikteki karakterler veriliyor.

    tek eksi yanı konusu. klişe bir konusu var ama oyunun genel zorluğu ve karakter özgünlüğü bu eksiği fazlasıyla kapatıyor bence.

    sözün özü ben çok sevdim, eğer commandos oynamış dinozorlardansanız kesinlikle tavsiye ediyorum.

    ha bu arada bu oyun bana artık yeni nesil oyunların resmen insanı geri zekalı yerine koyduğunu gösterdi. bir bölüm için 4 saat uğraşır mı insan? uğraştırıyor işte böyle nostaljik kafayla yapılmış bir oyunda. ulan o fallout'un, torment'in, commandos'un falan daşşağını yiyin lan siz!

    --- spoiler ---

    yalnız itiraf edeyim takuma dan uzunca bir süre şüphelendim kage sama olduğu gerekçesiyle. o bilge ton ton görüntüsünün altında hentaici bir sapık olduğunu düşündüm.

    --- spoiler ---
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap