4 entry daha
  • sanki biraz underrated kalmış bir oyun. yazar arkadaşın dediği gibi (bkz: commandos) ve (bkz: desperados) tadını oynanışıyla kesinlikle vermiş. ama bir de desperadostaki gibi güzel cutsceneler olaydı o zaman çok hoş olurdu.

    oynamadan önce şüpheli yaklaştım. birkaç youtube videosu izledim ve beğenmedim bildiğin. şu an beğendiğim o akıcı temiz animasyonlar bile boktan göründü nedense. indirip kendim oynayınca işler çok farklıymış onları anlatacağım şimdi biraz:

    bölümlerdeki saklanma yeri olsun tırmanma yeri olsun dağılımı çok hoş olmuş. yani her şey gayet dengeli ama bunu yaparken de bariz belli etmyior olayı. yani burdan bu adamın bu özelliğiyle geç demiyor. free takılabilirsiniz, adamlarınız baya unique benzettiğimiz oyundakiler gibi. bu freelik tekrar oynanabilirliği de artırıyor baya. bölümü bitirirken "aa o duvardaki sarmaşıktan tırmanaydım kuledeki herifi kasmadan alırdım" dediğim oldu mesela.

    killer bayağı tatmin edici görsel ve işitsel olarak. adam yere düşmeden kucaklayıp sessizce kenara koymak gibi hoş detayları da var mesela. ayrıca bir "shadow mode" var ki benim bayıldığım bir özellik ve bence her stealth barındıran tactical oyunda olması gerekir. shadow mode'da her adam için bir action atıyorsunuz ve tek tuşla herkes (veya istediğiniz adamın tuşuna basıp sadece ona atanan action) aktifleşiyor. bu da aynı anda bir kaç iş yapmanız gereken yerlerde veya aynı anda bir kaç adam almak gerektiğinde nefis killer ortaya koyuyor.

    oyunda fog of war yok, view cone var, ses mekanikleri, ışık gölge mekanikleri var basitçe view coneları etkiliyor. enviromental kill,verticality var ve dolayısıyla leap killer felan. ceset saklama olayı var. basit bir disguise yeteneği var, non-lethal yol da mevcut. bölümlerde bazı challengelar var işte kill almadan bitir, 15 dkdan kısa sürede bitir gibi ancak yazık ki ödül vermiyor. ne bileyim yeni silah felan açsa hoş olurdu.
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap