2 entry daha
  • "dünyanın hiç de sanıldığı gibi olmadığını sürü insanına bir kez daha gösteren olay... vah vah'çıların insan hakları savunucularının, çevrecilerin, geyiklerin vs lavukların üzüntüler içinde kalmasına yol açan olay... insan nedir, dünya nedir, doğa nedir diye sorduran olay... kendini ve herkesi masum sananların yusuf yusuf olmasına sebebiyet veren olay... sen şöylesin ben böyleyim dedirten olay... bu ölümleri abartmanın gereksiz olduğu olay... tüm insanların suçlu olduğunu, yaşamın saçmalık olduğunu açık seçik ortaya koyan ve bazılarının göremeyip saçmaladığı, ürktüğü, korktuğu, kınadığı olay..."*

    yazarak durup dururken sinir katsayimi arttirmis nane. insan nedir doga nedir sorularina cevap ararken izledigi yolun ona yasam nedir, olum nedir, abartilmamis bir olum abartilmis bir olumden daha mi olumculdur gibi sorularin da cevabini buldurmasini dilerim.
    yazisini tekrar okuyunca takilmak istedigim diger bir nokta ise bu ise uzulmek icin on sart "vah vah'çı insan hakları savunucusu, çevreci, geyik" ama illaki lavuk olmak gereklidir. hayvanlarda bile olume uzulmek diye bir kavram varken bu seviyeye kadar bile gelisememis memelileri (durup dururken) aklima getiren yazar.
353 entry daha
hesabın var mı? giriş yap