1 entry daha
  • ufc 205 te michael jhonson a birinci raundda kaplanın kuyruğunu tutma, tutarsan da asla bırakma lafının ne demek olduğunu öğretmiştir. ikinci raundu heyecan ile bekliyorum

    ikinci raund editi:
    arkadaş, mounted crucifix nedir, side control nedir, arm trap nedir, tek tek hepsinin dersini verdi khabib resmen. raund arasında jhonson a ondan daha çok çalışmalısın diyen antrenörün iyimserliğinden istiyorum ben. üç tane takedown u savundu ama dördüncü çok kötü geldi. çok uzun süredir bir dövüşçüye acıdım. ama jhonson a helal olsun bu kadar dayağa rağmen ayakta haydi üçüncü raund.

    üçüncü raund editi:
    çok kısa sürede bir takedown, ve khabib grounda and pound ile ezdi, kimura ile bitirdi, on saniye daha devam etseydi kolu da kıracaktı gibi. fakat jhonson un kalbini ve dayanıklılığını taktir etmemek mümkün değil.

    bu adama artık bir şampiyonluk maçı yakışır. 24-0 cv si ile kemer maçı yapmamış biri ufc de olmamalı. gardı ıslık çala çala geçiyor adam. karşısına çıkan herkesi de amatör gösteriyor. bu maçta jhonsondan başta üç tane sağlam darbe aldı, hatta ayakları da boşaldı gibi ama yok arkadaş adam yere indiği anda içinden ayı çıkıyor. korkunç bir adam gerçekten.
436 entry daha
hesabın var mı? giriş yap