10 entry daha
  • iddia ettiği gibi, bağımsız olup olmadığını her sabah ayça ile toni'nin sabah yaptığı programı beraber dinlediğim sevdiceğimle çokça tartışıyoruz.

    bağımsız olmak, herhangi kurumsallığın altında çalışmamak ve kurumsallığın kalıplarına sıkışmamaksa eyvallah, bağımsızlar. ama bence, bağımsız olmak biraz da cesur olmayı gerektirir. biraz olsun politik gündemden bahsedecekken "başımıza bir şey gelmesin" diye konuyu değiştirmeleri ya da ayça küfür ettikten sonra toni'nin onu uyarması pek de cesur olmadıklarını gösteriyor.

    bunun yanında, şen psikozlar programı gibi aynı anda eğlendirme ve ilişkilerin psikolojilerine inme çabaları takdir edilesi, yenilikçi... çokça gönderme yaptıkları açık radyo'nun daha az sıkıcı olanı diyebiliriz kendilerine.

    yalnız, program yapıcılar bunların çevre çeperiyle sınırlı kalıyor gibi. en azından arkadaşla üzerine uzun süre düşündüğümüz pazar programı önerisini mail olarak attığımızda bir cevap vermeye bile lüzum görmediklerini biliyorum. oysa bağımsız olma iddiası, kolektif bir etkileşimle pekişir bence.

    neyse, sabahları açıp dinleyin işte. bi şey kaybetmezsiniz...
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap