4 entry daha
  • önce giyim tarzı. gerçekten rahat giyinmek esastır bu konuda ki ortamlarda sek sek sekerken ve bade süzerken* rahat olasınız.
    bayanlarda: ya bikinimsi bir bez parçası tercihan renkli (açık mavi çok moda bu sene) ve bol bir etek yada dar ve kalcayi saran bir pantolon altına ise renkli sandelet (ki bu tiplerin teşhirci oldukları çok açık) yada bol ince kotton ispanyol paça pantolon, renkli ve dökümlü bir bluz, kafada balıkcı şapka (çeşitli renklerde olabilir) ayakta renkli spor ayakkabılar yada trek botu.
    erkeklerde duruma göre ya; eski ve yıpranmış bluejean, rahat makosenler, gri dökümlü bir kazak yada füme gömlek, kahverengi ceket, kahverengi camlı eski tip buyuk gozlukler yana doğru taranmış saçlar*. yada dökümlü ince kot, bir switshirt yada kazak, renkli spor ayakkabılar.
    unisex*: renkli ve abartılı gözlükler (her renk olabilir hayal gücüne ket vurmayın, ilginç aksesuarlar, sırt çantası (yine her renk olabilir dans ederken pistin orta yerine konur)
    bu kostümler genelde bu menşeyde olup çeşitlilik gösterebilirler.
    dinlenilen müzik kesinlikle elektronik ağırlıklı tekno.
    konuşulanlar: çok çeşitli yeni açılan club lardan tutunda dervişin oğlunun yaptığı müziğin türk ekonomisinde yarattığı dalgalanma ve etkilerine dek*.
    bunun dışında bu insanlar çok düzgün, genelde belli bir kültür seviyesinin üstünde, özgür olmayı seven yada en azından isteyen, elleri iş tutan kişiliklerdir.
    severim.
    ayrıca pazar sabahının bu saatinde entry giren bir kişilik ya kronik uykusuzluk çekiyordur yada bir club ortamından yeni eve dönmüştür söyleyecekleri olduğundan buradadır tabiki.
    fakat bu demek değildirki ben club olayını yarmadım tabiki yardım ayrıca muhteşem bir conga player değilmiyim tabiki öyleyim ayrıca zenci değilmiyim tabiki zenciyim.

    (bkz: ve tabiki ispanyolcam muhteşemdir)
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap