62 entry daha
  • bu programın televizyonda yayınlanmayan kamera arkası görüntüleri acun ılıcalı'nın geçtiğimiz sene başladığı stand-up şovunda yayınlanmaktadır. yıldız teknik üniversitesi 2004 şenlikleri'nde izlediğim bol küfürlü bu görüntüler adamların gördüğümüzden de fazla eğlendiğinin kanıtıdır, neyse ki izleyenleri de fazlasıyla eğlendirmektedir.

    bu görüntülerden en aklımda kalanı john travolta'nın los angelas'da verdiği bir kokteylde geçmektedir. acun firarda ekibi ** basın mensuplarına ayrılmış bantla çevrili alanda durmaktadırlar. ortam son derece lüks, konuklar meşhur ve şıktır. acaip resmi bir hava esmektedir, güvenlikler, korumalar vs. john travolta uzakta konuklarla ilgilenmektedir ve görüntü almak çok güçtür. aksiyon adamı acun durumdan rahatsız olur ve harekete geçer. bir şekilde john travolta'nın yanına gider, adam başka bir muhabirle röportaj yapmaktadır:

    acun: (direk dalar muhabbetin ortasına) hey john! john!
    john travolta: (adam şaşkın şaşkın döner) buyur??!
    a: john, adamım seni görmeye çok uzaklardan geldik, türkiye'deki hayranların seninle yapacağım röportajı çok merak ediyorlar vs. vs.
    j.t: iyi peki görüşürüz iki dakika. az bekle.

    sonraki sahnede acun mikrofonu almış röportaja başlamak üzeredir fakat feridun kısa boyu ve basının orada uzakta kalması sebebiyle uygun görüntü alamamaktadır. haliyle acun'la iletişime(!) geçer:

    feridun: acuuuuun!! acuuuuun!!

    acun eşek gibi anıran feridun'a "n'abıyorsun?!" gibisinden göz ucuyla bir bakar, tekrar john travolta'ya döner.

    feridun: (20m'den anırmaya devam) acuun! söyle şu ibneye de azcık yaklaşsın!!

    acun'un işte o anda öyle bir bakışı var ki, gözleri yuvalarından çıkacak diye buna denir heralde. sırf bu diyalog için bile gidip görülesi bir stand-uptır. artık esefle kınar mısınız, gülmekten yarılır mısınız orası size kalmış.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap