4 entry daha
  • yönetmenliğini, sherlock sevenlerin muhtemelen tanıyacağı colm mccarthy'nin yaptığı, nedense ne çoğu sinemada ne de sözlük aleminde rastlanan gayet başarılı bir film.

    film kısaca, distopik bir gelecekte standart zombi konusunu işlemektedir. dolayısıyla 28 days later ve i am legend filmleriyle benzerliklere sahip olduğu söylenebilir, ancak bir farkla: filmde onu diğerlerinden ayıran ve bu sayede değerli kılan farklı bir tür zombi görüyoruz. açılış sahnesinde anlamadığımız ve hatta kafası, kolları, ayakları bağlı olan çocukları görüp yüreğimizin kaldırmadığı noktalar, sonra anlamını bulup bizi şaşırtıyor.

    zombi konusuna zaten özel bir ilgim ve sevgim olduğu için, gayet tatmin edici bulduğum bu filmin beni benden alan özelliği ise muhteşem müziği.

    ve hiç spoiler vermeyerek, "amerika başardı, bizi kurtardı" şeklindeki sonlarla yakından uzaktan alakası olmadığını da söyleyelim ki, bulduğunuz sinemada gidip izlemeniz için biraz motivasyonunuz olsun.

    son olarak; sinemaya, film izlemek için gidilir. elinden telefonu düşürmeyen bağımlılar, haşır huşur mısır yemekten kendini alıkoyamayan açlar ve libidosu coşkun sevişgenler, umarım zombiler ilk sizi yer.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap