2 entry daha
  • efenim, emily haines*, james shaw, joshua winstead ve joules scott key'den terkip 98 new york kurulu$lu muzik grubu. ama ne muzik o oyle! indie rock diye damgalayip geçi$tiremiyorum açikçasi kendilerini.
    $imdi du$unelim: electro pop bazli bir yapiya (ki baslarin gucu,yogunlugu ve perkusyonlarin baticiligi* bunun en basit delili) kirli bir elektrogitar sound'u bastirin, sonra bunlari kari$tirirken içine bol bol bunalim koyun. oyle bir $ey olsun ki bu kari$im michael andrews filtresinden geçtikten sonra butun karma$asina ragmen dupduru bir $ey olsun. hatta oyle bir zehir olsun ki insan bagimlisi olsun.
    emily haines'in sesinin iki damlasi zaten ba$li ba$ina bir tone deaf'i oldurmege yetecek olsa da; e$ini benzerini daha duyamadigim rock soundlari beni yiyor yiyor bitiriyor a dostlar.
    efenim sadede gelelim kendilerinin muzigiyle tani$mam pek sevmedigim bir alet olsa da televizyon sayesinde oldu. $oyle ki; bu $ahislarin $u anda kulaklarimin ya$adiklarini hissetmelerini saglayan albumleri "old world underground, where are you now?" albumlerinin 7. parçasi olan on a slow night
    yamulmuyorsam moskova metrosunda geçen magnum chocolate possesion reklaminin muzigi. kendisini ilk duydugum anda ne moskova metrosu oldugunu tahmin ettigim mekanin* guzelligini, ne de reklamdaki afet-i devran hanim efendiyi gorebilir hale getirdi. iyi de etti. oh olsun.

    p.s: $imdi derseniz ki "murdur doldurmu$ sozlugu yok efenim elk city, dover, imogen heap, gibi kadin vokal muzikleriyle, dedigine bakarsak da her biri digerinden iyi olacakmi$. peh!" derim ki: "bunlar daha ne ki? ohoooo"
83 entry daha
hesabın var mı? giriş yap