aynı isimdeki diğer başlıklar:
1 entry daha
  • açtığı başlığın ikinci entrysini giren ezik olarak yine karşınızdayım!
    bu işi kamu yararına blog olarak yapacak vaktim olsa emin ol sizi böyle üzmicem sözlük ahalisi..
    neyse bugün de size sıfır atık hedefine ulaşmak için duş alırken ne yapabilirsiniz konusunda yardım etmek için buradayım!
    öncelikle bırak o şampuanı arkadaşım emin ol zeytinyağı sabunu saçına o şampuandan çok daha iyi gelecek zira o şampuan dediğin şey çamaşırlarına kullandığın deterjanın 1. kuşak kuzeni. saçına, saç derine yazık.
    zeytinyağı sabunu özellikle boyasız saçta çok iyi iş çıkarıyor emin olabilirsiniz. saç ilk 1 2 yıkamada kuruyabilir ama sonra alışırsınız. ben sanırım 7-8 yıldır neredeyse hiç şampuan kullanmadım ve emin olabilirsiniz tutam tutam dökülen ve beni 2 seneye kel bırakır dediğim saçlarım şu an iki kat hacminde.
    yok ben şampuandan vazgeçemem diyenler için de şampuan kalıplarını öneririm zira şampuana verdiğiniz o paranın yarısı su için aslında, yani sulandırılmış şampuan kalıbını plastik ambalajda satın almak için o kadar para veriyosunuz; yüzünüze vurduğum için özür dilerim. gerçi sanırım türkiye'de bu şampuan kalıplarını da plastik ambalajda satıyorlar ama internet sitesinden sipariş verirken bi zahmet ambalaj konusunda dikkat çekecek bi mail de atıverin abilere elinize yapışmaz..
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap