4 entry daha
  • reddit'in uzerine uzmanlastigi mgtow subreddit'i var. theredpill ile ayniymis gibi gorunur fakat aralarinda ciddi farklar var.

    trp daha cok kadinlari nasil domine ederiz, nasil sikeriz sokariz egilimindedir. bunun uzerine taktik ve stratejiler gelistirilmis. mesela bir erkegin fiziksel olarak kendine bakmasi, et marketinde degerini yukseltir. daha cok kadinlarin alfa erkek beklentileri uzerine kurgulanmistir. bir nevi kadin odakli bir erkekcilik yaparlar. bu durum garip bir ironi olusturuyor pek tabii. butun olay kadinlarin %80'ini tokmaklayan isteyen %20 olmaktir.

    mgtow ise kadini hayatindan cikarir. ben merkezli olmaya calisir. iliskilerde pasif kalmayi tercih eder. mgtow biraz daha ilimli bir erkekcilik izler. kadin odakli degil, insan odaklidir. eger cinsel durtuler bastirilamiyorsa, bir eskort kadin hizmetine basvurulabilir. fakat cinsellik sig olarak gorulur. benim kanim; bu grubu bir iki kadindan cok kotu tokat yiyip bunu butun kadinlara mal eden, ya da tipsiz oldugundan kiz arkadas yapamamis kisiler olusturur*.

    ikisinin ortak noktasi, kadinlarin bencil oldugu, erkekleri kisisel amaclari dogrultusunda*** kafesledikleri, yani kisaca kadinin bir sorun oldugu varsayimidir. awalt diye de bilinir bu kadin turu. yeni dalga feminizmin (ve bazi eski dalga soylemlerin) aile iliskilerine cok ciddi zarar verdigini dusunur.
    bu iki gruba gore, genel amerikan kadini goruntusu soyledir.
    hosuna gitmedigi biriyle alkolluyken sevisirse, bana tecavuz etti diyebilir.
    kendisine denk veya kendisinden altinda degil, kendisinden daha ustun bir erkekle beraber olmaya calisir (bkz: hypergamy).
    hep erkegin ilk adimi atmasini ister.
    kabiliyetlerini degil, kadiniligini kullanir.
    bosanma kanunlari kadinlardan yana oldugundan, evlilik kadin icin cok buyuk bir avantajdir.
    sorunlu alfa erkekten cocuk sahibi olup, bu cocugu parali ve can sikici beta erkege baktirmak ister.
    genelde body image sorunu vardir. feminizmin soylemlerini bu acigi gizlemek icin kullanir. "sen sisman birini tercih etmiyorsun o zaman kadinlardan nefret ediyorsun" savunma mekanizmasini gelistirir. ote yandan kadinin uzun boylu erkekle beraber olmak istemesi, bir tercihtir.
501 entry daha
hesabın var mı? giriş yap