4 entry daha
  • yaptığım uzun uzadıya mülahazalar neticesinde izmir'in fiyat performans olarak en top semti olduğuna kanaat getirdim demirköprü'nün. gün sazak bulvarı ile izban hattı arasında kalan bu kısım bostanlı'ya yürüyerek 15 dk'dır. yapılan yeni alt geçit ile arabayla 2, bisikletle 4 dk'dır. izban durağı zaten dibinizdedir. anadolu caddesi'ne de 5 dk yürümek suretiyle bornova'ya, menemen'e, dikili'ye, foça'ya, ayvalığa vs doğrudan dolmuş veya otobüs bulursunuz. bunun yanı sıra atakent'e, oradan mavişehir'e ve mavibahçe'ye yürüme imkanınız vardır.

    denize, bostanlı sahiline, 3 km'dir. evler yenidir. ortanın bi tık yukarısı segment insan profili vardır (izmir'i bilmeyen için şöyle söyliyim chp'li ama cem uzan'a da oy vermiş olabilir zamanında.) güvenlidir. çarşı pazar muazzamdır. mavişehir'e de çok yakındır. her yer dümdüz olduğundan bisiklet için çok uygundur.

    fiyatları bostanlı'ya göre yüzde 40 civarında oynar. yani bostanlı'da 350bin'e alacağınız ev demirköprü'de 210 bin civarıdır. arada sadece izban hattı veya alt geçit var.

    evet demirköprü, güzel demirköprü. buna yakın tatta bir de hemen yanındaki nergiz vardır. onu da başka zaman yazarım.

    maalesef kendim ankara'da yaşıyorum ama neyse ki evim demirköprü'de.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap