2 entry daha
  • türk televizyonculuk tarihinin en muhteşem dizilerinden biridir bu. olaylar ve aksiyon sahnelerinin derinliği göz doldurur. özellikle kullanilan üstün çekim teknikleri ile , alişan beyin yürürken, kaldirimdan çikarttiği yildirimlar ve sokaği kaplayan duman , inanilmaz karizmatikleştirir o anda diziyi. izleyen herkes durup bi "voaaav be" der.

    dizide alişan isimli güzide şarkicimizin canlandirdiği aynali tahir tiplemesi her yönüyle de efsanedir. bi kere sari gömleğini üzerinden hiç çikarmaz. saçlari hep yana yatirilmiş ve hafiften kabariktir. dizinin kötü adami tilki ekrem karakteri , kötü karakter olayina o kadar isinmiştir ki , gerçek hayatta bu oyuncuyu görsem , kahveden çıkıp taş atasim gelir kendisine. o denli kötü bir adamdir , fena bir adamdir.

    bu dizideki combat sahnelerinde çok gizli mesajlar da gizlidir. mesela tahir , tilki ekremin omsuna kafa atarak , ekrem in burnunu kanatmiştir. bir çok izleyici bunu "aa kötü bi sahne olmuş" diye düşünmüştür. ama hayir! tahir aslinda yillarca bir ton dövüş sanati konusunda eğitilmiş , usta bir dövüşçüdür. o sirada aslinda rakibinin omzuna kafa atarak , omuzdaki bir sinir noktasini bulmuş ve vücudun farkli yerlerinde kanamalar başlatmiştir ama malesef bunu , bir çok kişi , dikkatsizlik sonucu gözden kaçirmiştir. zira tilki ekrem in göbeğinde de kan lekesi vardir.

    bugün gençliğimizin bilmesi gereken en büyük televizyonculuk başarilarindan biri olan bu dizi malesef 3. yilinda gereken ilgiyi görememiş ve yayindan kaldirilmiştir , benim gibi tutkulu izleyicilerin gözlerinde 2şer damla yaş birakarak.
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap