38 entry daha
  • new york eyaletine icinde yer alan erie golu kiyisindaki amerikan sehri.

    cok sicak bir yaz gunu ziyaret imkani buldum ki sokaklarin gunduz vakti bombos olmasi cok sasirtti. koca koca hukumet binalari yaninda main street ve cevresi de hemen hemen bombostu. sanirsin insanlar terk etmis. herhalde ogrenci sehri diye dusundum ve buna yordum. ote yandan plani ve gayet duzenli bir sehir.

    merkezde en canli bolge chippewa street. bu sokak uzerinde ve cevresinde bircok cafe pub bar bulunuyor. sehir merkezinde main street uzerinde rayli sistem bir ulasim agi mevcut ama cok uzun degil sanirim.

    diger taraftan baska canli bir bolge sahil tarafi. canalside dedikleri bu alanda acik fuar alani gibi bir yer, 6. filoya ait iki savas zirhlisi ve bir denizaltinin sergilendigi bir deniz muzesi bulunuyor. ayni alandaki park boyunca yurudugunuzda erie golunu yaklasik iki saatte gezdiren 18 dolarlik bir bot turu bulunuyor. bunu da zamanim olmadigi icin gerceklestiremedim.

    en son anchor bara gidip buffalo wingsi cikis yerinde yiyeyim dedim, hemen hemen her yer gibi o da kapaliydi.

    en son vasilis downtown isminde bir yunan restoraninda bol kahveli bir kahvalti yaptim. hic bir yer acik olmadiginda yunan acik demek ki, tavsiye ederim...
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap