1 entry daha
  • 163 dakikalık, 2016 yapımı film.

    7 / 10.

    akademi ödüllü (wasp - kısa film, 2003) ingiliz yönetmen andrea arnold'un yazıp yönettiği american honey, ilgi çekici görsel yönetimi ve tıpkı barındırdığı karakterler gibi renkli fotografları ile dikkat çekiyor.

    amerikan rüyası, amerikan sosyal yaşamı içindeki sınıflar arası farklar, hangi yaşam tarzına ait olursan ol kaçamadığın "patron" ve "para" kavramı, "geleceksizlik" ve umut kavramları da filmin ana ekseni içerisinde gözlemleyip çıkarımlar yapabileceğiniz kavramlar arasında yer alıyor.

    oyunculuklarda ise doğallık ön planda ve bu akışı oldukça gerçekçi bir hale getirmiş.(neredeyse bazen bir belgesel kadar!) shia labeouf ve sasha lane başrollerde gerçekten abartısız ve iyiler. altın küre adaylığı da bulunan 1989 doğumlu riley keough da ayrıca bahsedilecek kadar iyi iş çıkarmış.

    sonuç olarak yapım, festival bağımsızlarını seven sinefiller için 2016 yılının önemli işlerinden biri. gereksiz uzamış süresini ve karakter derinlikleri konusundaki eksikliğini de son olarak bu satıra ekliyorum efendimis.

    her eve imdb
86 entry daha
hesabın var mı? giriş yap