6 entry daha
  • yaklaşık 10 senedir taşıdığım hastalık. bendeki düşük yoğunlukta seyretti. bacaklarımda kaval kemiği bölgesinde, dirseklerimde ve az biraz da kulaklarımın arkasında var. yoğun stres donemlerinde ve kışları patlar. yazın deniz ve güneş iyi gelir.

    ilaç tedavisinin dışında bende işe yarayan yontem ise şu: yaz ve kış lezyonların olduğu bolgeleri nemli tutmak. hatta yves roche'den aldığım yulaflı bir nemledirici var. onu sabah nemli tutmk adına kullanıyorum ve mucize şekilde iyi geldi. psorcutan ve muadili ilaçlar bile bu kadar işe yaramamıştı.

    not: yves rocher nemlendiriciyi artık türkiye’de satmıyor. muhtemelen talep yok. ben de yurtdışından ya arkadaşlarıma aldırıyorum ya da kendim gittiğimde 4-5 kutu alıyorum. fotosunu da koyayım. çok soran oldu.

    görsel

    ailemin tavsiyesiyle bir krem geçti elime. onu kullanmaya başladım. o da bende işe yaradı. özellikle dirsek ve bacaklarımdakini geçirdi koşa sürede. çanakkale’de bir eczane yapıyormuş kremi. havale falan yapıyorsunuz gönderiyorlar. fotoğrafta üzerinde numarası yazıyor.

    görsel

    seneler sonra gelen edit: stelera isimli iğne inanılmaz işe yarıyor.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap