91 entry daha
  • ağustos 2016 tarihi itibarı ile istanbul seferlerini iptal ederek insanları fena şekilde mağdur eden hava yolu şirketi.

    2 kişi istanbul'dan budapeşte'ye sziget için 92 euro'ya biletimiz bulunmaktaydı, güvenlik vs. sebeplerden dolayı uçuşları iptal etmişler ve biletimizi yaktılar. paranın iade edileceğini söylediler ve maille 67 euro'luk iade faturası geldi, oradan da kesinti yapmışlar yani. ayrıca şimdi uçak biletlerine bakıyorum ve en ucuz 2 kişilik bilet 1000 lira civarı. festivale gideceğim için seyahat tarihlerim de esnek değil, gitmem gerekiyor o tarihlerde.

    2 hafta önce de bu havayolu şirketi ile birkaç arkadaşımla hafta sonu için budapeşte'ye gitmiştik ve web checkin i unuttuğumuz için kişi başı 40'ardan 120 euro airport checkin ücreti aldılar. websitesinde 10 euro yazmasına rağmen hem de. mail falan attım, nafile.

    mağdur edebiyatı yapmayı hiç sevmem, 200-300 liraya bilet bulsaydım bu iptal olanlar yerine yine dert yanmayacaktım, ama yani şu an tepeme kadar doldum. bir yurt dışı tatili bu kadar zehir edilmemeli. festival bileti tamam, airbnb'den ev tutulmuş, dönüş bileti pegasustan alınmış... demek ki bir de gidebilsek şu lanet şehre.

    sonuç olarak buradan wizz air yetkililerine sesleniyorum; hepiniz orospu çocuğusunuz!
144 entry daha
hesabın var mı? giriş yap