9 entry daha
  • günümüzde artık pek esamesi okunmayan tycoon oyunlarının zirve yaptığı dönemlerin önderlerinden olan oyundu. dinosaur digs ve marine mania ek paketleriyle beraber onlarca hayvan arasından seçim yaparak çok güzel hayvanat bahçeleri yapabilir, sonra da eeeh eytere bea diyerek hayvanat bahçesinin kapısına duvar örüp hayvanları serbest bırakırdınız.

    oyun aynı zamanda bazı yöntemlerle normalde olmayan hayvanları çıkartmanızı sağlardı. kafeslerden birinin adını cretaceous koyarsanız triceratops, xanadu koyarsanız unicorn hayvanını çıkarabiliyordunuz. ayrıca akvaryumun içine denizkızı heykeli koyunca, heykel cana gelirdi.

    benim için oyundaki en zevkli olaylardan bir tanesi ise aynı coğrafyanın farklı hayvanlarını aynı kafes içerisinde yaşatıp mutlu etmeye çalışmaktı. fauna flora ve coğrafya arasındaki uyumu öğretme açısından da çok başarılı bir oyundu. oyunun bana öğrettiği en büyük şey ise yaban domuzlarının üremedeki hızıydı. 1 erkek ve 3 dişi domuzdan oluşan kafes kısa sürede 20 domuzla dolardı.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap