7 entry daha
  • temel otoban'a soldan girmis ve radyosundaki ses dikkatine cekmis. ses, otobanda ters istikamette ilerleyen bir aractan söz ediyormus. temel kafasini disariya cikarip baktiginda bir cok aracin ters istikamette gittigini görünce, ne biri demis. bir cok arac ters istikamette gidiyor. edip yüksel de "kurandan baska kac kitap okuyorsunuz" diye sorular yöneltirken kendi yazdigi bir kitabi okumaniz icin tavsiyede bulunuyor ve arti yine ters bir giriste yapiyor. buyrun:

    39:45'nin arapca metninde "vahdehü" yani "bir" kelimesi gecmesine ragmen, arapcada "fagad" olarak ifade edilen sadece kelimesi var demek kurani kerimi tahrif cabasi degil midir?

    kuran'i kerimin bir cok ayetinde allah ve rasülüne itaat etmek emr olurken, itaat edilmesi gereken rasülün de hz. muhammed olmasina da sahadet etmek gerekmez mi?

    manasi:

    hic bir ilah yoktur ve sadece allah varlina sahadet ederim. ve yine hz. muhammed'in onun kulu ve rasülü olduguna sahadet ederim..

    yoksa edip yüksel ve benzerleri, hz. muhammed'in allahi'n kulu ve elcisi olmadigina mi sahit olmusta böyle konusuyorlar?
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap