3 entry daha
  • "baba, skim daşşaama denk, götüm trampet çalıyo..."
    "ulan herkes bu ortamlardan kevaşe kaldırıyo, neden olmasın?"
    "ben özgürüm, u?" şeklinde iç seslere sahip farklı katmanlardan meydana gelmiş bir grup genç(!)tirler. arabaları, kıyafetleri ya da imajlarıyla vardırlar. "tangıldet"irler. ayşenin bir milyonluk şalvarını 80 milyona alıp giyerler. kimileri bankacı da olsa ekonomik bilgileri/ilgileri yoktur. yabancı dilleri türkçedir. ana dillerinde ise iyi okuyup yazamazlar. yupilerden ayrılmaya çalışırlar. kravat takmazlar. duyargalıdırlar. klüp rakısı içerler. bazen yer altına inerler. "örgüt" kelimesini duyunca bol pantolonlarına zıçarlar. "clubbır" olmakla övünürler. "çıtır" severler. eşşeklerin anüsüne su kaçırmak en büyük zevkleridir.

    üniversite öğrencisi tayberk atınç 23 yaşında bir clubber. "hiçbir partiyi kaçırmıyoruz. en son ak partisinde tayyip ile sabaha kadar raksettik. babamın memleketten gönderdiği harçlık benim gibi bir klabıra yetmiyor. akşamları pazarda limon satıyorum."

    orkide yahşi 21 yaşında turizm ve otelcilikte okuyor. "eskiden de barlara giderdim. fakat abaza erkeklerin isterik bakışları memelerimi sarkıtınca klabır olmaya karar verdim. kulüplerde domalsan bile erkekler sana bakmıyor, ay ne rahat!"

    demirbükey mıntıka 31 yaşında bir club işletmecisi. "gulübü 1 ay önce açdıh, amma allah sizi inandırsın paraya para demeyom. gılabırlar çoh rahat insanlar, para harcamahtan heç çekinmiyorlar. afedersiğiz sidiğimden redbul yapsam o bile gapış gapış gidiyo."
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap