4 entry daha
  • universal muzikden cd olarak piyasaya sürülmüş zeki müren albümü.

    "türk sanat müziğinde kendi devrini yaratan sanat güneşi zeki müren, "güneşin oğlu" albümü ile tekrar can dostları ile buluşuyor.
    odeon'un eşsiz arşivinden 1976 yılında plak olarak yayınlanmış olan "güneşin oğlu" albümüne günümüz teknolojisi kullanılarak dijital mastering uygulanıp çeşitli filtrelerden geçirildikten sonra, zeki müren devrine yetişememiş genç nesillere dev bir sanatçıyı anlatacak, onun müzikleriyle büyümüşlere de anılarını hatırlatacak, keyifle dinleyecekleri bir albüm hazırlandı.
    1976 yılında plak olarak yayınlanan "güneşin oğlu" albümü, 2004 yılında ilk kez cd'ye aktarılarak piyasaya çıkıyor. ayrıca albüm içinde yer alan "gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin" adlı şarkıya, zeki müren'nin özel fotograflarından oluşan animasyon bir klip hazırlandı.
    odeon plak prodüktörlüğünde universal müzik türkiye işbirliğiyle bu hafta müzik marketlerde yer alacak 10 şarkı, 3 taksim ve 2 peşrev'den oluşan bu nadide koleksiyon, bütün müzik severlerin arşivlerinin vazgeçilmez bir albümü olacak."
196 entry daha
hesabın var mı? giriş yap