3 entry daha
  • ya sanırım sözlükteki arkadaşlar iletişimi maalesef bilmiyorlar ve gerçekten pazarlama veya iletişim sorumlusu bir kişiye ihtiyaçları var.

    öncelikle 8 mart'la ilgili yaptıkları iletişim, sıfır iletişimsizlikten kat kat daha iyi. 28 şubat 2016 ekşisözlük direnişi'ndeki iletişimsizlik faciasından ders alınmış olduğunu gösteriyor. ancak 8 mart ile ilgili yazdıkları metin de cidden komik olmuş.

    ....sizlerin yönlendirmeleriyle onay bekleyen kadın çaylak alımını en doğru şekilde gerçekleştirebiliriz....

    ....atladığımız, gözümüzden kaçan ya da belirtmek istediğiniz noktalar varsa bu başlık altında dile getirirseniz beraber daha iyi sonuçlar alabiliriz....

    sevgili sözlük yönetimi, ekşi sözlük bir banka değil, dolayısıyla bir banka gibi tamamen kurumsal bir metin yazdığınızda basketbol efsanesi jordan'ın günlük hayatındaki giydikleri gibi duruyor. (bkz) insanlar ekşi sözlüğü daha sıcak ve kendilerine yakın gördükleri bir platform olarak konumlandırıyorlar. dolayısıyla yazdığınız metin de bunu yansıtmalı. snapchat'in kitlesiyle iletişim dili ile linkedin'in iletişim dili arasında bir fark var. sizin de kendi kitlenizle kurduğunuz iletişim de kitlenizin özelliklerini yansıtmalı.

    özetle nacizane tavsiyem, ekşi teknoloji'ye bir adet iletişimci ve/veya pazarlamacı alın. hem kriz yönetimi hem de iletişim ile ilgili sizi daha iyi yönlendirecektir.

    imza: bir siki beğenmeyen sözlük yazarı*
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap