9 entry daha
  • 2 yıl kadar bir iş yeri çalıştırdım. babamdan biraz sermayem vardı para kazanamadım işlerim kötü gitti para bitti. kredi kullandım bitti, araba sattım ev sattım hiçbirisi yetmedi bitti bu arada vergimi düzenli ödemeye çalışıyorum gecikmelide olsa artık işi kapatmak zorunda kaldım kapattım. şirket kapanışını verdim. iş yerini kappattıktan 1 yıl sonra 50.000 tl civarında bir vergi bocu ile karşılaştım.

    hemen vergi dairesine koştum. tabiki bir çok devlet dairesinde oldugu gibi bi muattap cevap alamadım. müdüre çıktım ve benim bu kadar vergi borcum olması için en az 200.000 tl gibi bi param kazanmış olmam gerekir bu kadar para kazansam iş yerimi kapatmaz ve bu kadar borç batagı içinde olmazdım dedim.
    aldığım tek cevap kimse senden kazanmadıgın paranın vergisi talep etmez dedi çıkmamı söyler gibi kapıya baktı. çaresiz çıktım tabiki ödeyemedim hemen banka hesaplarımdaki 3-5 kuruşa rehin koydular paraları ne onlar alıyor nede ben alabiliyorum. çıkılmaz bir borç batagının içindeyim devletimiz sagolsun...
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap