8 entry daha
  • hügo'ya küfreden çocuk efsanesi hortlayınca aklıma geldi, yıllardır kenarda duran entry'yi tamamlamaya karar verdim.

    duygu asena'yla negatif dergisi döneminde senelerce birlikte çalışmış ve o dönemde yayınlanan ne kadar kültür sanat programı varsa hepsini takip etmiş* biri olarak asparagas olduğunu birinci elden bildiğim bir hikayedir. ama buna kimseyi inandıramadım. insanlar bu hikayeyi sevmişler ve doğru olmadığını kabul etmek istemiyorlar. hatta inanmaları da yetmiyor, bu konuşmanın geçtiği iddia edilen hayali tv programı için "gözümle gördüm, benden iyi mi bileceksin" diye iddialarda bulunuyorlar.

    2004'te ekşi sözlük'te birisi bu konuda iyice coşup duygu asena'ya çok ağır saydırınca "böyle bir olay hiç yaşanmadı, ayrıca can yücel'le duygu asena çok yakın arkadaştır, yanlış biliyorsunuz" diye mesaj attım. bunu isterse can yücel'in kızı su yücel'e sorabileceğini de söyledim. ve cevap:

    "ben izlediğimi, gördüğümü söylüyorum. can hoca 9 eylül üni de hastanede son nefesini verirken kapısında bekleyenlerden biriyim. o nedenle uydurmam ona olan saygımdan. ayrıca can hoca nın da duygu asana ile iyi arkadaş oldugununa da hiç ama hiç ihtimal vermem. ona göre haa.."

    çok net olarak hiç yaşanmamış bir şeyden bahsediyoruz. "ben izlediğimi, gördüğümü söylüyorum" diyor adam. bu tür olaylardan çıkarılması gereken bir numaralı ders, insanların tatlı yalanlara kanmaya aşırı meyilli olduklarını (ya da çoğunun doğrudan yalancı olduğunu) kabul edip önlemini ona göre alarak yaşamaktır.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap