7 entry daha
  • havaciligin her dalina aşık olan biri olarak 4 mart 2015de akdeniz universitesinde ki solotürk soylesisinde tanisma firsati buldugum hayatimda gordugum en mutevazi pilottur sanki havada tonolari atan g yiyen kendisi degilde baskasiymis gibi davranan yuzbasi rutbesinde ki pilottur. samimiyetinden suphem yoktur ki kendisine komutanim, yuzbasim yerine yusuf abi dedigim gercekten abilik yapan insandir.
    kendisine mesaj atan herkese buyuk bi samimiyetle cevap vermektedir. gorev suresinin dolmasiyla birlikte adeta oksuz yetim birakilmis gibi hissettigim ekibin lideriydi.

    17 tonluk bi f16c block 40 uçağını harmadalı oynattığı gün orda olmamanın üzüntüsünü yaşasamda akşamları yatmadan önce 'dur harmandalını izleyip öyle yatayım' diye sayılmayacak kadar videosunu izlediğim hareketin mimarıdır kendisi. hele ki bi alçak inişi var ki kendi ağzından dinleseniz kesinlikle unutulmicak bi anınız olur.

    söyleşi gününü anlatmak isterim.
    soylesi sonrasi imza almak icin o kalabalikta cabalarken soylesiyi duzenleyen arkadasti galiba gelip yusuf abiye gitmemiz gerek araba bekliyo demisti ve daha biz birak sohbet etmeyi imza bile alamamistik tamam gidelim diyip koridorda giderken pesinden kosup komutanim bi imza alsaydik dememin ardindan anında durup bizim gonlumuzu alarak sohbet etti, posterleri imzaladi ve fotograf cektirip yoluna devam etti. ben ise sohbet ederken neşesini, posteri imzalamasini, guler yüzünü, esprilerini, mütevazıligini, hayatim boyunca unutamam.

    bir solotürk gösterisi izlemediyseniz cok sey kacırdınız demektir. eger gösteri izlediniz yusuf abiyle tanışmadıysanız daha büyük bisey kacırdınız demektir.
    gösterinin videosunu izlerken babamın 'yauv adam bisiklet sürer gibi f16 kullanıyo vay anasını' dediğine şahit olduğumda ben gururlandım bide ben kullansam kesin yusuf abi kadar mütevazi kalamazdım buna eminim.

    ve de bi yerlerden bu yazıyı okuduğunda da yok canım bu arkadaş abartmış diyiceğine adım gibi eminim.

    yolun açık olsun abim birgun tekrar karsilasiriz inşallah...
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap